Proeftraining en aangeslotene worden

Survivalrun & Obstacle Course Racing  bestaat uit  een combinatie van hardlopen met hindernissen. Er zijn wedstrijden en recreanten runs  in beide disciplines voor korte en langere afstanden.

Stichting Hang-On heeft zowel trainingsgroepen voor de jeugd als voor volwassenen.

Ben je serieus geïnteresseerd en lijkt Survivalrun en Obstacle Course Racing je wel wat? Dan kun je meedoen aan een gratis proefperiode.

Vanaf 2023 bieden we 1 x per maand een proefperiode aan, bestaande uit 4 momenten: 1 kennismakingstraining, 2 proeftrainingen en een informatieavond. De 4 momenten moeten in opeenvolgende weken van de betreffende maand worden gevolgd om in aanmerking te komen voor de status aangeslotene van de Stichting Hang On.

Voor volwassenen is de proefperiode op zaterdag van 13.00 uur-15.00 uur en voor de jeugd op woensdag van 16.00 uur- 18.00 uur.

Klik hier om je op te geven voor een proefperiode

Zowel voor volwassenen als jeugd, zal bij de laatste proeftraining een mini survivalrun nagebootst worden om te ervaren hoe het straks is om een echte run te lopen.

Na de 3 proeftrainingen wordt de kennismakingsperiode afgesloten met een (verplichte) informatie avond. Tijdens deze avond zal uitleg gegeven worden over o.a;  de Stichting Survivalgroep Hang On (doelstellingen, sport/runs, SBN en NLOSF lidmaatschap Hang On, het clubtenue, het Huishoudelijk Reglement (HR) met o.a. de hand- en spandiensten, de AVG en tevens wordt er een advies gegeven vanuit Hang On. Aan het einde van de informatie avond kan er een beslissing worden genomen om te komen trainen bij Hang On, waarop alle benodigdheden kunnen worden ingevuld en ondergetekend.

Voor vragen stuur ons een mail, proeftraining at survivalgroephang-on.nl