Bijkomende kosten

Als deelnemer bij de Stichting survivalgroep Hang-On ben je tevens verplicht om het Hang-On Tenue aan te schaffen en om lid te zijn van de Survivalbond Nederland. Als je daarnaast ook mee wilt doen aan de landelijke wedstrijden komt hier een wedstrijdlicentie van de SBN bij.
Hieronder worden deze bijkomende kosten verder toegelicht.

Hang-On Tenue

Hang-On hecht veel waarde aan het dragen van het clubtenue. Daarnaast sluit dit ook aan bij de afspraken die gemaakt zijn met de RCN. Onze trainingslocatie is gelegen op het terrein van de camping RCN het grote bos. Met de RCN is afgesproken dat groepen op het trainingsterrein herkenbaar aanwezig zijn. Dit om te voorkomen dat ongeautoriseerde het terrein betreden.
Het basis clubtenue is dan ook verplicht. De kosten van het Hang-On Tenue liggen tussen de € 175,- en € 250,- afhankelijk van het seizoen (Winter)

Wil je meer weten over ons basis tenue? Ga dan naar de onze winkel. HangOn Teamshop

Heb je specifieke persoonlijke vragen stuur een mail naar tenue(at)survivalgroephang-on.nl

Lidmaatschap Survivalbond Nederland

Elke deelnemer van Hang-On dient voorafgaand aan de eerste training tevens lid te worden van de Survivalbond Nederland om gebruik te kunnen maken van de gezamenlijke ongevallenverzekering. De kosten van een Seizoenlidmaatschap is 20,00 euro per jaar. Dit kan rechtsreeks via de SBN site.

Aanvraag wedstrijdlicentie SBN

Als je mee wilt doen aan één van de wedstrijdcircuits dan moet je een wedstrijdlicentie aanvragen bij de Survival Bond Nederland. De kosten hiervan zijn: Jeugd 10 euro per jaar Volwassenen 15 euro per jaar

Ga naar de site van de SBN om een wedstrijd licentie aan te vragen.