Boeken

De trainingen en activiteiten, clinics voor niet leden zijn weer mogelijk en hier kan ingeschreven/gereserveerd worden voor leden en niet leden. We werken via de richtlijnen van het RIVM en het verantwoord sportprotocol NOC NSF.

Houd je van spanning, uitdaging, grenzen verleggen, doorzetten en ben je niet bang om vies te worden? We hebben rond het over het meertje een zeer uitdagend parcours waarbij we afhankelijk van de groep en tijd van het jaar meer kunnen kiezen voor de droge onderdelen of meer de natte onderdelen.

Ben jij dat kind wat van zo van Klimmen en klauteren houdt? Dan is een survivalfeestje bij Hang On wat voor jou! We beschikken over een schitterende locatie. Daarbij is het een geweldige kennismaking met onze mooie sport: de survivalrun.

Het leukste kinderfeestje!

Leeftijd
De feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De invulling van de feestjes kan afhankelijk van de leeftijd variëren. Heeft u specifieke wensen? Wij zijn wij altijd bereidt om te kijken of dit in het programma kan worden ingepast. Er is geen maximumleeftijd omdat de feestjes per leeftijdscategorie aangepast worden.

Beschikbare dagen en tijden

  • woensdag tussen 14.00 tot 16.00 uur
  • vrijdag vanaf 14.00 tot 18.00 uur
  • zaterdag vanaf 13.00 uur tot en met 18.00 uur
    In overleg zijn incidenteel andere momenten/dagen in te passen


Kledingadvies
Het kledingsadvies is een lange (trainings)broek en stevige (sport)schoenen. Kleding en schoenen moeten tegen een stootje kunnen en vies mogen worden. De kinderen worden bij het waterparcours ook nat dus laat elk kind een volledige droge set kleding+schoenen en een handdoek meenemen. Vergeet niet een vuilniszak waarin je de natte spullen kan doen! Soms is een extra shirt belangrijk als je net de pechvogel bent die direct al nat wordt.

De Feestlocatie
Onze locatie is gevestigd op RCN camping Het Grote Bos, Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn.

Buiten park de auto parkeren, hou rekening met ongeveer 8 minuten wandelen naar feestlocatie

Let op:
Omdat wij een Stichting zijn hebben onze reguliere trainingsgroepen en wedstrijden  voorrang, wij hebben dus beperkte mogelijkheden. Kortom wil je een activiteit of feestje, boek op tijd! 

Invulling

Onze locatie hebben we een zeer uitgebreid hindernisparcours in, over en om het water heen. We kunnen hier alle kanten heen afhankelijk van periode van het jaar, niveau, leeftijd en doelstelling. De ervaren instructeur zal zoveel mogelijk op maat de les verzorgen, maar het blijft natuurlijk wel survival! Bij het topfeestje van 3 uur doe je ook het bosparcours erbij wat meer vraagt op het gebied van kracht en behendigheid.  Het waterparcours wordt  afgesloten met ‘The Battle’. Wat dat inhoud moet je hier maar eens bekijken.

Z@pp Survivalrun Battle (Start op 5:10)

 

Twee keer heeft Hang-On meegewerkt aan z@ppsport The Battle! Sinds die tijd is The Battle van Hang-On heel erg populair. Uiteraard is bij elk feestje professionele begeleiding aanwezig en kan er ingespeeld worden op de groep en het weer van dat moment! Alles is wel buiten en weer of geen weer, survival gaat door.

Ouders mogen kijken maar we willen vragen of jullie zo min mogelijk met de groep willen bemoeien en de instructeur zijn werk te laten doen en de kinderen alleen tijdens de pauze wat lekkers te geven. Speciale wensen kunnen vooraf bekend gemaakt worden aan de instructeur.

Binnen onze trainingsgroepen wordt er nooit een training afgelast in verband met weer en dit hanteren we ook bij feestjes!

Feestmogelijkheden

Soort Feestje Inhoud Prijs
Standaardfeestje
(2 uur)
Standaard inclusief limonade en koek € 150,– t/m 10 kinderen.
Voor elk kind daarboven komt er € 15,00 p.p. bij.
Standaard clinic
(2 uur)
Standaard inclusief limonade en koek € 150,– t/m 10 volwassenen.
Voor elk persoon daarboven komt er € 15,00 p.p. bij.
Top Feestje
(4 uur)
Water en bosparcours (2 locaties camping) inclusief limonade en koek € 300,– t/m 10 kinderen.
Voor elk kind daarboven komt er € 30,00 p.p. bij.
Top Clinic
(4 uur)
Water en bosparcours (2 locaties camping) inclusief pauze limonade en koek € 300,– t/m 10 personen.
Voor elke persoon daarboven komt er € 30,00 p.p. bij.
Robin Hood Feestje
(2 uur)
Pijl en boog schieten inclusief pauze limonade en koek € 150,– t/m 10 kinderen met een minimum van 10 kinderen.
Voor elk kind daarboven komt er € 15,00 p.p. bij.

Arrangementmogelijkheden

In samenwerking met RCN het Grote Bos bieden wij ook diverse arrangementen aan. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een survivalfeestje met bowlen (midgetgolfen vanaf 2024 weer mogelijk) . Deze combinatie is op aanvraag te boeken.

Daarnaast is het mogelijk om na afloop van uw feestje bijvoorbeeld heerlijke frietjes of lekkere poffertjes te eten.
U kunt kiezen uit de volgende ‘afterparty’ arrangementen:

FRIETJES MET SNACK

Frietjes, snack naar keuze, appelmoes, sausjes en onbeperkt limonade | 7,00 p.p.

 

POFFERTJES

Poffertjes met roomboter en poedersuiker en onbeperkt limonade | 7,00 p.p.

 

Uiteraard is er na afloop ook een heerlijk ijsje verkrijgbaar.

Een Survivalrun feestje boeken

Wilt u een Survivalrun feestje boeken? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met uw op om de mogelijkheden te bespreken.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden met betrekking tot te boeken recreatieve activiteiten.

Naam:*
Adres:*
Telefoonnummer:*
E-mail:*
Bevestig uw e-mail:*
Aantal en leeftijd deelnemers:*
Voorkeursdatum:
Voorkeurstijd:
 : 
Kies het gewenste soort feestje:*

Voor de arrangementen kan een reservering gemaakt worden via brasserielaforet@rcn.nl. Voor overnachtingsmogelijkheden op de RCN-camping mailt u met hetgrotebos@rcn.nl.

De geldende algemene voorwaarden kunt u hier lezen. Wanneer u verder wilt gaan dient u akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Recaptcha Word Verification: