Survivalfeestjes

Boeken

De trainingen en activiteiten, clinics voor niet leden zijn weer mogelijk en hier kan ingeschreven/gereserveerd worden voor leden en niet leden. We werken via de richtlijnen van het RIVM en het verantwoord sportprotocol NOC NSF.

Houd je van spanning, uitdaging, grenzen verleggen, doorzetten en ben je niet bang om vies te worden? We hebben rond het over het meertje een zeer uitdagend parcours waarbij we afhankelijk van de groep en tijd van het jaar meer kunnen kiezen voor de droge onderdelen of meer de natte onderdelen.

Ben jij dat kind wat van zo van Klimmen en klauteren houdt? Dan is een survivalfeestje bij Hang On wat voor jou! We beschikken over een schitterende locatie. Daarbij is het een geweldige kennismaking met onze mooie sport: de survivalrun.

Het leukste kinderfeestje!

Leeftijd
De feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De invulling van de feestjes kan afhankelijk van de leeftijd variëren. Heeft u specifieke wensen? Wij zijn wij altijd bereidt om te kijken of dit in het programma kan worden ingepast. Er is geen maximumleeftijd omdat de feestjes per leeftijdscategorie aangepast worden.

Beschikbare dagen en tijden

  • woensdag tussen 14.00 tot 16.00 uur
  • vrijdag vanaf 14.00 tot 18.00 uur
  • zaterdag vanaf 13.00 uur tot en met 18.00 uur
    In overleg zijn incidenteel andere momenten/dagen in te passen


Kledingadvies
Het kledingsadvies is een lange (trainings)broek en stevige (sport)schoenen. Kleding en schoenen moeten tegen een stootje kunnen en vies mogen worden. De kinderen worden bij het waterparcours ook nat dus laat elk kind een volledige droge set kleding+schoenen en een handdoek meenemen. Vergeet niet een vuilniszak waarin je de natte spullen kan doen! Soms is een extra shirt belangrijk als je net de pechvogel bent die direct al nat wordt.

De Feestlocatie
Onze locatie is gevestigd op RCN camping Het Grote Bos, Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn.

Buiten park de auto parkeren, hou rekening met ongeveer 8 minuten wandelen naar feestlocatie

Let op:
Omdat wij een Stichting zijn hebben onze reguliere trainingsgroepen en wedstrijden  voorrang, wij hebben dus beperkte mogelijkheden. Kortom wil je een activiteit of feestje, boek op tijd!