Invulling

Onze locatie hebben we een zeer uitgebreid hindernisparcours in, over en om het water heen. We kunnen hier alle kanten heen afhankelijk van periode van het jaar, niveau, leeftijd en doelstelling. De ervaren instructeur zal zoveel mogelijk op maat de les verzorgen, maar het blijft natuurlijk wel survival! Bij het topfeestje van 3 uur doe je ook het bosparcours erbij wat meer vraagt op het gebied van kracht en behendigheid.  Het waterparcours wordt  afgesloten met ‘The Battle’. Wat dat inhoud moet je hier maar eens bekijken.

Z@pp Survivalrun Battle (Start op 5:10)

 

Twee keer heeft Hang-On meegewerkt aan z@ppsport The Battle! Sinds die tijd is The Battle van Hang-On heel erg populair. Uiteraard is bij elk feestje professionele begeleiding aanwezig en kan er ingespeeld worden op de groep en het weer van dat moment! Alles is wel buiten en weer of geen weer, survival gaat door.

Ouders mogen kijken maar we willen vragen of jullie zo min mogelijk met de groep willen bemoeien en de instructeur zijn werk te laten doen en de kinderen alleen tijdens de pauze wat lekkers te geven. Speciale wensen kunnen vooraf bekend gemaakt worden aan de instructeur.

Binnen onze trainingsgroepen wordt er nooit een training afgelast in verband met weer en dit hanteren we ook bij feestjes!