Groepsactiviteiten

Info

In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende groepen en doelstellingen. Allen waren zeer tevreden!
Een groepsactiviteit maken we volledig in overleg. Van teambuilding tot bootcamp het kan allemaal.

Onze locatie is een van de mooiste van Nederland en bevat ruim 100 hindernissen.  Daarnaast zitten we in een geweldig mooie bosrijke omgeving. Alle ingrediënten om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Arrangementsmogelijkheden

In samenwerking met RCN Het Grote Bos zijn diverse arrangementen mogelijk. Catering, BBQ of bowlen in combinatie met uw activiteit. Overnachten op de camping of in een bungalow. Er zijn heel veel verschillende opties. Twee uur activiteiten, drie uur enz. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Invulling en kosten

De invulling en kosten van de diverse activiteiten is afhankelijk de leeftijd maar ook wensen, de doelstelling en tijdsduur van de activiteit. Dit kan geheel op maat worden gemaakt. De Hang-On instructeurs zijn zeer ervaren en in staat voor elk niveau een onvergetelijke activiteit te bezorgen! We beschikken over een zeer uitgebreid survivalparcours zowel in het bos als rond en over het water.  Hier kunt u elke gewenste uitdaging aangaan.
Aangezien de kosten van veel factoren afhankelijk zijn kunnen we enkel vooraf een indicatie geven. Een groepsactiviteit is mogelijk vanaf € 150,- euro.
Wilt u meer weten neem dan contact met ons op via het formulier: Informatieaanvraag groepsactiviteiten.