Boeken

Hang-On beschikt over de meest uitgebreide en toegeruste trainingslocatie voor zowel survivalrun als obstacle course racing.
Alle trainingen worden gegeven door professionele trainers met een ruime wedstrijdervaring in beide disciplines.

Oprichter en hoofdtrainer Erik de Heer (56 jaar) draaide in zijn jeugdjaren mee in de top van de Atletiek. Na zijn sportopleiding kwam hij in 1992 in contact met de Survivalrun en loopt nu ruim 30 jaar mee in het Top Survival Circuit. In deze periode behaalde hij diverse topklasseringen op diverse NK en Landelijke wedstrijdcircuit runs.

In 2014 groeide ook in Nederland de OCR sport en niet voor niets ook de interesse van Erik. ‘Ik heb altijd de sport waarin gelopen werd met een variatie aan obstakels en hindernissen prachtig gevonden en wilde het verschil ervaren’ Tijdens de 1e Mud Masters in Biddinghuizen wist hij in de Elite groep een top 10 klassering te behalen waardoor hij zich kwalificeerde voor het WK OCR. Daarna werd hij een 7e  Elite Strongmanrun 21 km in Rotterdam en wist hij in diverse Strong Vikings runs de snelste te zijn in zijn Age group. Tijdens het EK OCR 2016 wist deze 50 jarige atleet bij de Elite zelfs in de top 26 te finishen en daarmee een tijd neer te zetten die verreweg de snelste was van zijn age group. Op het gebied van de Survivalrun bracht Erik al ruim 18 Nederlandse Kampioenen groot en zeer veel 2e en 3e plaatsen. Maar ook op OCR gebied wist hij met Jesse de Heer als 1e Nederlander op het EK een 3e plek bij de Elite te behalen. Met het Elite Hang On team (Jesse de Heer, Martijn Bloem en Frank Oostrom) behaalde hij op het EK ook een 3e plek. Met Bo de Groot werd onder zijn leiding  twee keer Europees en Wereldkampioen in age group. Tijdens het EK OCR 2017 Flevonice was het Hang On The Netherlands die in de age groups maar liefst vier keer Europees Kampioen werd, drie keer zilver en drie keer brons!

Jesse de Heer studeerde in 2017 af aan het  CIOS met Outdoor stream. Hij ontving als beste student de CIOS Award. Momenteel studeert hij verder aan het ALO Nijmegen. Jesse de Heer , loopt al meer dan 13 jaar survivalruns en behoort al vanaf zijn jeugdjaren tot de top van Nederland. In 2017 werd hij kampioen van het Landelijke Circuit MSR voor senioren. Daarnaast wist hij diverse OCR runs te winnen en behaalde hij als 19e jarige in 2015 op het WK bij de Elite een 23e plaats en daarmee de beste Nederlander. Tijdens het EK OCR 2016 werd hij 5e Elite en in 2017 EK OCR werd hij als 1e Nederlander ooit 3e bij de Elite! In de Elite teamrace behaalde hij eveneens een 3e plek en werd dat jaar 2e op het EK in age group.

Hang-On geeft meerdere keren per jaar een Obstacle- en Survivalrun clinics. Periode september tot en met november wordt er tevens naar de Hang On Run toegewerkt.

Binnen de clinics wordt er gewerkt aan diverse thema’s waarin atleten diverse vaardigheden en technieken kunnen beoefenen die ze tegen kunnen komen in hun run.

Hang On heeft zowel op het gebeid van de Survivalrun als OCR een groot scala aan hindernissen en behoort  wellicht wel tot 1 van de grootse trainingslocaties in Europa.

Er is er zoveel mogelijk ruimte voor persoonlijke doelstellingen en vragen.

De focus hierbij ligt op een ieder die aan zijn/haar basistechnieken wil werken en/of zichzelf wil verbeteren.

Naast deze technische kant besteden we natuurlijk ook aandacht aan specifieke kracht en conditie.

Kortom twee leerzame uren vol sport en plezier! Voor slechts € 20,00 een 2 uur durende training!

De clinics gaan door bij een minimale inschrijving van 10 deelnemers, je moet je dus vooraf opgegeven!

Survivalfeestjes

Boeken

De trainingen en activiteiten, clinics voor niet leden zijn weer mogelijk en hier kan ingeschreven/gereserveerd worden voor leden en niet leden. We werken via de richtlijnen van het RIVM en het verantwoord sportprotocol NOC NSF.

Houd je van spanning, uitdaging, grenzen verleggen, doorzetten en ben je niet bang om vies te worden? We hebben rond het over het meertje een zeer uitdagend parcours waarbij we afhankelijk van de groep en tijd van het jaar meer kunnen kiezen voor de droge onderdelen of meer de natte onderdelen.

Ben jij dat kind wat van zo van Klimmen en klauteren houdt? Dan is een survivalfeestje bij Hang On wat voor jou! We beschikken over een schitterende locatie. Daarbij is het een geweldige kennismaking met onze mooie sport: de survivalrun.

Het leukste kinderfeestje!

Leeftijd
De feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De invulling van de feestjes kan afhankelijk van de leeftijd variëren. Heeft u specifieke wensen? Wij zijn wij altijd bereidt om te kijken of dit in het programma kan worden ingepast. Er is geen maximumleeftijd omdat de feestjes per leeftijdscategorie aangepast worden.

Beschikbare dagen en tijden

  • woensdag tussen 14.00 tot 16.00 uur
  • vrijdag vanaf 14.00 tot 18.00 uur
  • zaterdag vanaf 13.00 uur tot en met 18.00 uur
    In overleg zijn incidenteel andere momenten/dagen in te passen


Kledingadvies
Het kledingsadvies is een lange (trainings)broek en stevige (sport)schoenen. Kleding en schoenen moeten tegen een stootje kunnen en vies mogen worden. De kinderen worden bij het waterparcours ook nat dus laat elk kind een volledige droge set kleding+schoenen en een handdoek meenemen. Vergeet niet een vuilniszak waarin je de natte spullen kan doen! Soms is een extra shirt belangrijk als je net de pechvogel bent die direct al nat wordt.

De Feestlocatie
Onze locatie is gevestigd op RCN camping Het Grote Bos, Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn.

Buiten park de auto parkeren, hou rekening met ongeveer 8 minuten wandelen naar feestlocatie

Let op:
Omdat wij een Stichting zijn hebben onze reguliere trainingsgroepen en wedstrijden  voorrang, wij hebben dus beperkte mogelijkheden. Kortom wil je een activiteit of feestje, boek op tijd! 

Obstacle- en survivalrun clinics

Boeken

Survivalgroep Hang-On geeft meerdere keren per jaar een Obstacle- en Survivalrun clinic.  Binnen de clinics wordt er gewerkt met diverse thema’s en is er zoveel mogelijk ruimte voor persoonlijke doelstellingen en vragen. De focus hierbij ligt op eenieder die aan zijn/haar basistechnieken wil werken en/of zichzelf wil verbeteren. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan de buddy technieken waarmee je elkaar over de lastigere hindernissen kunt helpen.
Naast deze technische kant besteden we natuurlijk ook aandacht aan kracht en conditie.
Kortom twee leerzame uren vol sport en plezier! Voor slechts € 20,- een 2 uur durende training!

De clinic gaat door bij een minimale inschrijving van 10 deelnemers, je moet je dus vooraf opgegeven!

Meldt je snel aan via ons aanmeldformulier.

Invulling

Onze locatie hebben we een zeer uitgebreid hindernisparcours in, over en om het water heen. We kunnen hier alle kanten heen afhankelijk van periode van het jaar, niveau, leeftijd en doelstelling. De ervaren instructeur zal zoveel mogelijk op maat de les verzorgen, maar het blijft natuurlijk wel survival! Bij het topfeestje van 3 uur doe je ook het bosparcours erbij wat meer vraagt op het gebied van kracht en behendigheid.  Het waterparcours wordt  afgesloten met ‘The Battle’. Wat dat inhoud moet je hier maar eens bekijken.

Z@pp Survivalrun Battle (Start op 5:10)

 

Twee keer heeft Hang-On meegewerkt aan z@ppsport The Battle! Sinds die tijd is The Battle van Hang-On heel erg populair. Uiteraard is bij elk feestje professionele begeleiding aanwezig en kan er ingespeeld worden op de groep en het weer van dat moment! Alles is wel buiten en weer of geen weer, survival gaat door.

Ouders mogen kijken maar we willen vragen of jullie zo min mogelijk met de groep willen bemoeien en de instructeur zijn werk te laten doen en de kinderen alleen tijdens de pauze wat lekkers te geven. Speciale wensen kunnen vooraf bekend gemaakt worden aan de instructeur.

Binnen onze trainingsgroepen wordt er nooit een training afgelast in verband met weer en dit hanteren we ook bij feestjes!

Groepsactiviteiten

Info

In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende groepen en doelstellingen. Allen waren zeer tevreden!
Een groepsactiviteit maken we volledig in overleg. Van teambuilding tot bootcamp het kan allemaal.

Onze locatie is een van de mooiste van Nederland en bevat ruim 100 hindernissen.  Daarnaast zitten we in een geweldig mooie bosrijke omgeving. Alle ingrediënten om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Arrangementsmogelijkheden

In samenwerking met RCN Het Grote Bos zijn diverse arrangementen mogelijk. Catering, BBQ of bowlen in combinatie met uw activiteit. Overnachten op de camping of in een bungalow. Er zijn heel veel verschillende opties. Twee uur activiteiten, drie uur enz. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Invulling en kosten

De invulling en kosten van de diverse activiteiten is afhankelijk de leeftijd maar ook wensen, de doelstelling en tijdsduur van de activiteit. Dit kan geheel op maat worden gemaakt. De Hang-On instructeurs zijn zeer ervaren en in staat voor elk niveau een onvergetelijke activiteit te bezorgen! We beschikken over een zeer uitgebreid survivalparcours zowel in het bos als rond en over het water.  Hier kunt u elke gewenste uitdaging aangaan.
Aangezien de kosten van veel factoren afhankelijk zijn kunnen we enkel vooraf een indicatie geven. Een groepsactiviteit is mogelijk vanaf € 150,- euro.
Wilt u meer weten neem dan contact met ons op via het formulier: Informatieaanvraag groepsactiviteiten.

Feestmogelijkheden

Soort Feestje Inhoud Prijs
Standaardfeestje
(2 uur)
Standaard inclusief limonade en koek € 150,– t/m 10 kinderen.
Voor elk kind daarboven komt er € 15,00 p.p. bij.
Standaard clinic
(2 uur)
Standaard inclusief limonade en koek € 150,– t/m 10 volwassenen.
Voor elk persoon daarboven komt er € 15,00 p.p. bij.
Top Feestje
(4 uur)
Water en bosparcours (2 locaties camping) inclusief limonade en koek € 300,– t/m 10 kinderen.
Voor elk kind daarboven komt er € 30,00 p.p. bij.
Top Clinic
(4 uur)
Water en bosparcours (2 locaties camping) inclusief pauze limonade en koek € 300,– t/m 10 personen.
Voor elke persoon daarboven komt er € 30,00 p.p. bij.
Robin Hood Feestje
(2 uur)
Pijl en boog schieten inclusief pauze limonade en koek € 150,– t/m 10 kinderen met een minimum van 10 kinderen.
Voor elk kind daarboven komt er € 15,00 p.p. bij.

Kledingadvies

Draag goede kleding. In wat frissere tijden raden we een wintertight aan en een goed thermoshirt. In de zomer is het nog steeds aan te raden om een lange tight aan te doen. Draag liever geen katoen. Mocht je nat worden dan is katoen niet fijn. Zorg ook voor ‘normale’ sportsokken. Dus geen korte sokjes. We gaan namelijk ook klimmen en touwen kunnen schuren.

Trailrunning schoenen zijn natuurlijk ideaal maar je kunt ook prima meedoen met gewone hardloop schoenen.

Arrangementmogelijkheden

Onze sportlocatie is nabij faciliteiten van RCN Het Grote Bos zoals de brasserie en snackbar. Na de clinic kunt u hier terecht voor een hapje en een drankje. Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden zie de website van RCN Het Grote Bos. Hier kunt u ook terecht met vragen of reserveringen.

Locatie

Onze locatie is gevestigd op RCN camping Het Grote Bos, Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn.
Plan hier je route via Google maps.

Buiten het park parkeren en ongeveer 8 minuten wandelen naar locatie. Op deze locatie hebben wij drie uitgebreide trainingsterreinen.
Je vind ons op de Hydeparklaan 24 te Doorn. Misschien wel de mooiste trainingslocatie van Nederland!

Op onze locatie staan zo’n 100 hindernissen. Om een idee te geven staan er hieronder een aantal afgebeeld.

« 2 van 10 »

Een activiteit boeken

Wilt u een activiteit boeken? Vul dan het onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met uw op om de mogelijkheden te bespreken.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden met betrekking tot te boeken recreatieve activiteiten.

Geselecteerde waarde: 10
Vanaf 10 Deelnemers of EUR 150,00

Voor horeca reserveringen kan een reservering gemaakt worden via brasserielaforet@rcn.nl. Voor overnachtingsmogelijkheden op de RCN-camping mailt u met hetgrotebos@rcn.nl.

De geldende algemene voorwaarden kunt u hier lezen. Wanneer u verder wilt gaan dient u akkoord te gaan met deze voorwaarden.