Boeken

Hang-On beschikt over de meest uitgebreide en toegeruste trainingslocatie voor zowel survivalrun als obstacle course racing.
Alle trainingen worden gegeven door professionele trainers met een ruime wedstrijdervaring in beide disciplines.

Oprichter en hoofdtrainer Erik de Heer (56 jaar) draaide in zijn jeugdjaren mee in de top van de Atletiek. Na zijn sportopleiding kwam hij in 1992 in contact met de Survivalrun en loopt nu ruim 30 jaar mee in het Top Survival Circuit. In deze periode behaalde hij diverse topklasseringen op diverse NK en Landelijke wedstrijdcircuit runs.

In 2014 groeide ook in Nederland de OCR sport en niet voor niets ook de interesse van Erik. ‘Ik heb altijd de sport waarin gelopen werd met een variatie aan obstakels en hindernissen prachtig gevonden en wilde het verschil ervaren’ Tijdens de 1e Mud Masters in Biddinghuizen wist hij in de Elite groep een top 10 klassering te behalen waardoor hij zich kwalificeerde voor het WK OCR. Daarna werd hij een 7e  Elite Strongmanrun 21 km in Rotterdam en wist hij in diverse Strong Vikings runs de snelste te zijn in zijn Age group. Tijdens het EK OCR 2016 wist deze 50 jarige atleet bij de Elite zelfs in de top 26 te finishen en daarmee een tijd neer te zetten die verreweg de snelste was van zijn age group. Op het gebied van de Survivalrun bracht Erik al ruim 18 Nederlandse Kampioenen groot en zeer veel 2e en 3e plaatsen. Maar ook op OCR gebied wist hij met Jesse de Heer als 1e Nederlander op het EK een 3e plek bij de Elite te behalen. Met het Elite Hang On team (Jesse de Heer, Martijn Bloem en Frank Oostrom) behaalde hij op het EK ook een 3e plek. Met Bo de Groot werd onder zijn leiding  twee keer Europees en Wereldkampioen in age group. Tijdens het EK OCR 2017 Flevonice was het Hang On The Netherlands die in de age groups maar liefst vier keer Europees Kampioen werd, drie keer zilver en drie keer brons!

Jesse de Heer studeerde in 2017 af aan het  CIOS met Outdoor stream. Hij ontving als beste student de CIOS Award. Momenteel studeert hij verder aan het ALO Nijmegen. Jesse de Heer , loopt al meer dan 13 jaar survivalruns en behoort al vanaf zijn jeugdjaren tot de top van Nederland. In 2017 werd hij kampioen van het Landelijke Circuit MSR voor senioren. Daarnaast wist hij diverse OCR runs te winnen en behaalde hij als 19e jarige in 2015 op het WK bij de Elite een 23e plaats en daarmee de beste Nederlander. Tijdens het EK OCR 2016 werd hij 5e Elite en in 2017 EK OCR werd hij als 1e Nederlander ooit 3e bij de Elite! In de Elite teamrace behaalde hij eveneens een 3e plek en werd dat jaar 2e op het EK in age group.

Hang-On geeft meerdere keren per jaar een Obstacle- en Survivalrun clinics. Periode september tot en met november wordt er tevens naar de Hang On Run toegewerkt.

Binnen de clinics wordt er gewerkt aan diverse thema’s waarin atleten diverse vaardigheden en technieken kunnen beoefenen die ze tegen kunnen komen in hun run.

Hang On heeft zowel op het gebeid van de Survivalrun als OCR een groot scala aan hindernissen en behoort  wellicht wel tot 1 van de grootse trainingslocaties in Europa.

Er is er zoveel mogelijk ruimte voor persoonlijke doelstellingen en vragen.

De focus hierbij ligt op een ieder die aan zijn/haar basistechnieken wil werken en/of zichzelf wil verbeteren.

Naast deze technische kant besteden we natuurlijk ook aandacht aan specifieke kracht en conditie.

Kortom twee leerzame uren vol sport en plezier! Voor slechts € 20,00 een 2 uur durende training!

De clinics gaan door bij een minimale inschrijving van 10 deelnemers, je moet je dus vooraf opgegeven!

Obstacle- en survivalrun clinics

Boeken

Survivalgroep Hang-On geeft meerdere keren per jaar een Obstacle- en Survivalrun clinic.  Binnen de clinics wordt er gewerkt met diverse thema’s en is er zoveel mogelijk ruimte voor persoonlijke doelstellingen en vragen. De focus hierbij ligt op eenieder die aan zijn/haar basistechnieken wil werken en/of zichzelf wil verbeteren. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan de buddy technieken waarmee je elkaar over de lastigere hindernissen kunt helpen.
Naast deze technische kant besteden we natuurlijk ook aandacht aan kracht en conditie.
Kortom twee leerzame uren vol sport en plezier! Voor slechts € 20,- een 2 uur durende training!

De clinic gaat door bij een minimale inschrijving van 10 deelnemers, je moet je dus vooraf opgegeven!

Meldt je snel aan via ons aanmeldformulier.

Groepsactiviteiten

Info

In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende groepen en doelstellingen. Allen waren zeer tevreden!
Een groepsactiviteit maken we volledig in overleg. Van teambuilding tot bootcamp het kan allemaal.

Onze locatie is een van de mooiste van Nederland en bevat ruim 100 hindernissen.  Daarnaast zitten we in een geweldig mooie bosrijke omgeving. Alle ingrediënten om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

Arrangementsmogelijkheden

In samenwerking met RCN Het Grote Bos zijn diverse arrangementen mogelijk. Catering, BBQ of bowlen in combinatie met uw activiteit. Overnachten op de camping of in een bungalow. Er zijn heel veel verschillende opties. Twee uur activiteiten, drie uur enz. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Invulling en kosten

De invulling en kosten van de diverse activiteiten is afhankelijk de leeftijd maar ook wensen, de doelstelling en tijdsduur van de activiteit. Dit kan geheel op maat worden gemaakt. De Hang-On instructeurs zijn zeer ervaren en in staat voor elk niveau een onvergetelijke activiteit te bezorgen! We beschikken over een zeer uitgebreid survivalparcours zowel in het bos als rond en over het water.  Hier kunt u elke gewenste uitdaging aangaan.
Aangezien de kosten van veel factoren afhankelijk zijn kunnen we enkel vooraf een indicatie geven. Een groepsactiviteit is mogelijk vanaf € 150,- euro.
Wilt u meer weten neem dan contact met ons op via het formulier: Informatieaanvraag groepsactiviteiten.

 

Kledingadvies

Draag goede kleding. In wat frissere tijden raden we een wintertight aan en een goed thermoshirt. In de zomer is het nog steeds aan te raden om een lange tight aan te doen. Draag liever geen katoen. Mocht je nat worden dan is katoen niet fijn. Zorg ook voor ‘normale’ sportsokken. Dus geen korte sokjes. We gaan namelijk ook klimmen en touwen kunnen schuren.

Trailrunning schoenen zijn natuurlijk ideaal maar je kunt ook prima meedoen met gewone hardloop schoenen.

Locatie

Onze locatie is gevestigd op RCN camping Het Grote Bos, Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn.
Plan hier je route via Google maps.

Buiten het park parkeren en ongeveer 8 minuten wandelen naar locatie. Op deze locatie hebben wij drie uitgebreide trainingsterreinen.
Je vind ons op de Hydeparklaan 24 te Doorn. Misschien wel de mooiste trainingslocatie van Nederland!

Op onze locatie staan zo’n 100 hindernissen. Om een idee te geven staan er hieronder een aantal afgebeeld.

« 2 van 10 »