Binnenkort
21 december 2014
Survivalrun Dinxperlo (J / B)
27 december 2014
Kerst-training
4 januari 2015
Survivalrun Beltrum (T)
Onze Sponsors

obv_logo-3282
RCN vakantieparken
                    www.RCN.nl:
              17 Vakantieparken in

              Nederland en Frankrijk

Speciale Projecten

SfL_rgbfullcolorklein

 

Hang-On-Run

Content @2011 Survivalgroep Hang-On
 
All Rights Reserved
design powered by obv design

Club nieuws

Op 29 en 30 november op de Utrechtse Heuvelrug; Hang-On Survivalrun en Obstacle Run

“Een ultieme uitdaging voor iedereen”

Vanaf de RCN Het Grote Bos in Doorn zullen er diverse routes lopen over de mooiste stukjes van de Utrechtse Heuvelrug. Denk aan schitterende stukken bos afgewisseld met stukken zand en grasvelden en de nodige hoogtemeters in combinatie met een flink aantal professioneel opgebouwde hindernissen/obstakels die onderweg overwonnen moeten worden..

Op zaterdag zijn er de afstanden 7 tot 9 km en op zondag 12 tot 18 km. Op zondag loopt het parcours door de Zanderij Maarn heen en zullen de deelnemers deze verlaten via een trap met meer dan 180 treden!

hang-on-run

Afhankelijk van je niveau, leeftijd en welke uitdaging je aan wilt gaan, kan er ingeschreven worden voor de survivalrun of obstacle run.

Om deel te nemen aan de wedstrijdgroepen survivalrun dien je lid te zijn van Survival Bond Nederland en beschik je naast een uitstekende conditie ook over de nodige klimtechnieken. In deze klasse zal juryering de rode wedstrijdband afknippen indien de hindernis niet volgens aanwijzingen gehaald wordt. De hindernis dient zonder hulp zelfstandig overwonnen worden.

Aan de recreatieve survivalrun kan iedereen meedoen die beschikt over een goede conditie en specifieke klimtechnieken.

Ze lopen hetzelfde parcours alleen zal de jury soepel zijn in de uitvoering.

Daarnaast mogen koppels en groepen elkaar helpen.

Aan de Obstacle Run kunnen alle getrainde sporters meedoen en zal er ten opzichte van een survivalrun minder specifieke technieken vereist worden. Daarnaast is er een vrije keus op welke wijze de hindernis overwonnen wordt. In deze klasse mogen deelnemers elkaar helpen. Er kan er gekozen worden tussen 7 en 12 km.

Het aantal obstakels kan variëren tussen de 30 en 57 en daarmee komt de obstacle runner maximaal aan zijn trekken.

“Het mooie aan deze laatste categorie vind ik wel dat elke sporter op zijn niveau de uitdaging met zich zelf kan aangaan en het zo zwaar kan maken als hij/zij zelf wil ” aldus Erik de Heer

Inschrijven en meer informatie?

www.hang-on-run.nl

De beste Singer-Songwriter gaat diep bij Hang-ON!

singersongwriter

Kijk 21 juli om 20.30 uur net 3!

Clubkampioenschappen Hang-On!

clubkampioenschappen2014

 

De kampioenen zijn : Sven Ramaker, Erik de Heer. Priscilla de Vries , Marian van Maanen, Jesse de Heer, Amber de heer, Thomas van Wamel, Bo de Groot, Bart Postma , Rianne Hamelink en Thomas Giesberts

 

De 1e Hang-On Run!

‘Een droom wordt werkelijkheid’ Dit zijn de woorden van Erik de Heer, de man achter Hang-On met ruim 22 jaar survivalrun ervaring.

erik_apenhang_hangonrun

Erik organiseert, samen met geweldig enthousiaste groep vrijwilligers, dit jaar de eerste Hang-On Survivalrun op de Utrechtse Heuvelrug.

Op zaterdag 29 november worden de 7 en 9 km afstanden gelopen en op zondag 30 november de 12 en 18 km survivalrun. Verwacht wordt dat deze qua niveau overeenstemmen met de wedstrijdklassen van de bond aldus Erik, ‘we zullen dat dit jaar zien en daar waar nodig zullen we het aanpassen voor het jaar erop’. Als alles goed gaat wil Hang-On dan voor alle wedstrijdcircuits een voor het klassement meetellende run organiseren.

Speciaal op zondag wordt ook de 11 km Obstacle Survival Run georganiseerd. Dit is een geweldig mooie en uitdagende run waarin de Obstacle runners en Survivalatleten elkaar haverwege ontmoeten, wat wil zeggen dat deze run erg geschikt en uitdagend is voor beide doelgroepen .

Inschrijven;

www.hang-on-run.nl

Erik de Heer Voorzitter Stichting Hang-On Run