Binnenkort
Geen evenementen
Onze Sponsors

obv_logo-3282
RCN vakantieparken
                    www.RCN.nl:
              17 Vakantieparken in

              Nederland en Frankrijk

Speciale Projecten

SfL_rgbfullcolorklein

 

Hang-On-Run

Content @2011 Survivalgroep Hang-On
 
All Rights Reserved
design powered by obv design

buying cialis online from canada

www.cialis2015.com

Club nieuws

Bart Postma genomineerd in Gemeente Utrechtse Heuvelrug

P1152892Bart nominatie 1Bart Postma is door de jury van de Utrechtse Heuvelrug genomineerd voor de titel sporttalent van het jaar vanwege zijn 1e plaats in het survivalcircuit 2013-2014 in de categorie jongens 10-12 jaar.

Al eerder zijn er Hang-Onners genomineerd en zelfs uitgeroepen tot sporttalent van het jaar binnen de Gemeente Veenendaal maar dit is de Ă©Ă©rste keer dat een Hang-Onner binnen de Utrechtse Heuvelrug genomineerd is. We zijn dan ook trots op Bart

Tot 28 januari kan er gestemd worden via onderstaande link:

http://www.heuvelrug.nl/actueel/nieuwsberichten_44515/item/genomineerden-sportgala-2014_67771.html

 

Op 29 en 30 november op de Utrechtse Heuvelrug; Hang-On Survivalrun en Obstacle Run

“Een ultieme uitdaging voor iedereen”

Vanaf de RCN Het Grote Bos in Doorn zullen er diverse routes lopen over de mooiste stukjes van de Utrechtse Heuvelrug. Denk aan schitterende stukken bos afgewisseld met stukken zand en grasvelden en de nodige hoogtemeters in combinatie met een flink aantal professioneel opgebouwde hindernissen/obstakels die onderweg overwonnen moeten worden..

Op zaterdag zijn er de afstanden 7 tot 9 km en op zondag 12 tot 18 km. Op zondag loopt het parcours door de Zanderij Maarn heen en zullen de deelnemers deze verlaten via een trap met meer dan 180 treden!

hang-on-run

Afhankelijk van je niveau, leeftijd en welke uitdaging je aan wilt gaan, kan er ingeschreven worden voor de survivalrun of obstacle run.

Om deel te nemen aan de wedstrijdgroepen survivalrun dien je lid te zijn van Survival Bond Nederland en beschik je naast een uitstekende conditie ook over de nodige klimtechnieken. In deze klasse zal juryering de rode wedstrijdband afknippen indien de hindernis niet volgens aanwijzingen gehaald wordt. De hindernis dient zonder hulp zelfstandig overwonnen worden.

Aan de recreatieve survivalrun kan iedereen meedoen die beschikt over een goede conditie en specifieke klimtechnieken.

Ze lopen hetzelfde parcours alleen zal de jury soepel zijn in de uitvoering.

Daarnaast mogen koppels en groepen elkaar helpen.

Aan de Obstacle Run kunnen alle getrainde sporters meedoen en zal er ten opzichte van een survivalrun minder specifieke technieken vereist worden. Daarnaast is er een vrije keus op welke wijze de hindernis overwonnen wordt. In deze klasse mogen deelnemers elkaar helpen. Er kan er gekozen worden tussen 7 en 12 km.

Het aantal obstakels kan variëren tussen de 30 en 57 en daarmee komt de obstacle runner maximaal aan zijn trekken.

“Het mooie aan deze laatste categorie vind ik wel dat elke sporter op zijn niveau de uitdaging met zich zelf kan aangaan en het zo zwaar kan maken als hij/zij zelf wil ” aldus Erik de Heer

Inschrijven en meer informatie?

www.hang-on-run.nl

De beste Singer-Songwriter gaat diep bij Hang-ON!

singersongwriter

Kijk 21 juli om 20.30 uur net 3!

Clubkampioenschappen Hang-On!

clubkampioenschappen2014

 

De kampioenen zijn : Sven Ramaker, Erik de Heer. Priscilla de Vries , Marian van Maanen, Jesse de Heer, Amber de heer, Thomas van Wamel, Bo de Groot, Bart Postma , Rianne Hamelink en Thomas Giesberts